Over ons

Onze wegen kruisten elkaar op de basisschool. Al snel werden wij de beste vriendinnen en hadden wij overeenkomstige ambities. Van jongs af aan wisten wij dat we samen een bedrijf wilden oprichten, waar wij al op de middelbare school onze plannen voor maakten.

Tijdens onze rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit in Groningen kwamen wij in aanraking met de Letselschadebranche, waarin je slachtoffers van een ongeval van A tot Z juridisch bijstaat gedurende het gehele proces. Wij wisten gelijk dat deze specialisatie het best bij ons past! Na het afronden van onze Master Nederlands Recht hebben in wij in 2019 Justify Letselschade opgericht.

Missie & Visie

Onze missie

Wij gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u uw leven weer op kunt pakken na letselschade. Wij verlenen hoogwaardige rechtshulp door onze deskundigheid en door het bijhouden van de meest recente ontwikkelingen. Klantgerichtheid staat bij ons altijd voorop.

Onze visie

Persoonlijk
Dienstverlening met korte lijnen en persoonlijk contact met vaste belangenbehartiger
Eerlijk
We doen wat we zeggen, geen valse beloftes
Transparant
U wordt het hele proces betrokken bij de ontwikkelingen
Resultaat gericht
Volledig gefocust op het resultaat ongeacht problemen of tegenslagen
Tulay Kaytazci
Meester in rechten
Het bijstaan van de zwakkere partij past bij mijn persoonlijke eigenschappen. Een ongeval meemaken is erg ingrijpend. Ieder mens is uniek, waardoor ieder mens de gevolgen van een ongeval anders ervaart. Dit leidt vaak tot emoties, stress en financiële problemen. Ik wil ervoor zorgen dat mensen zich kunnen focussen op hun herstel en niet bezig zijn met allerlei juridische en administratieve zaken. Hierbij is persoonlijk contact heel belangrijk. Mensen begeleiden tijdens een moeilijk periode in hun leven geeft mij veel voldoening. In mijn rol als letselschadebehandelaar doe ik er alles aan om een optimaal resultaat te bereiken.

Gratis advies: neem contact met ons op

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak