Over ons

Onze wegen kruisten elkaar op de basisschool. Al snel werden wij de beste vriendinnen en hadden wij overeenkomstige ambities. Van jongs af aan wisten wij dat we samen een bedrijf wilden oprichten, waar wij al op de middelbare school onze plannen voor maakten.

Tijdens onze rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit in Groningen kwamen wij in aanraking met de Letselschadebranche, waarin je slachtoffers van een ongeval van A tot Z juridisch bijstaat gedurende het gehele proces. Wij wisten gelijk dat deze specialisatie het best bij ons past! Na het afronden van onze Master Nederlands Recht hebben in wij in 2019 Justify Letselschade opgericht.

Missie & Visie

Onze missie

Wij gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u uw leven weer op kunt pakken na letselschade. Wij verlenen hoogwaardige rechtshulp door onze deskundigheid en door het bijhouden van de meest recente ontwikkelingen. Klantgerichtheid staat bij ons altijd voorop.

Onze visie

Persoonlijk
Dienstverlening met korte lijnen en persoonlijk contact met vaste belangenbehartiger
Eerlijk
We doen wat we zeggen, geen valse beloftes
Transparant
U wordt het hele proces betrokken bij de ontwikkelingen
Resultaat gericht
Volledig gefocust op het resultaat ongeacht problemen of tegenslagen

Ons team

Ipek Erol
Meester in rechten
Een slachtoffer weet vaak niet of hij zich moet richten op zijn herstel of op de schadeclaim. Natuurlijk staat gezondheid op nummer één, maar is het van belang om de (letsel)schade gecompenseerd te krijgen. Bovendien weet men in eerste instantie niet hoe hoog de (letsel)schade kan oplopen en is het van belang deze in ieder geval niet te onderschatten. Het is voor mij van belang om het slachtoffer juridisch bij te staan rekening houdend met diens emoties, zodat het slachtoffer zich volledig kan richten op het herstel zonder dat deze tekort wordt gedaan in het recht. Het voelt geweldig en voldaan om de slachtoffers de hand boven het hoofd te houden tijdens de gehele letselschadezaak!
Tulay Kaytazci
Meester in rechten
Het bijstaan van de zwakkere partij past bij mijn persoonlijke eigenschappen. Een ongeval meemaken is erg ingrijpend. Ieder mens is uniek, waardoor ieder mens de gevolgen van een ongeval anders ervaart. Dit leidt vaak tot emoties, stress en financiële problemen. Ik wil ervoor zorgen dat mensen zich kunnen focussen op hun herstel en niet bezig zijn met allerlei juridische en administratieve zaken. Hierbij is persoonlijk contact heel belangrijk. Mensen begeleiden tijdens een moeilijk periode in hun leven geeft mij veel voldoening. In mijn rol als letselschadebehandelaar doe ik er alles aan om een optimaal resultaat te bereiken.
Emmy Haroun
Letselschade behandelaar
Na het afronden van mijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik gestart bij Justify Letselschade. Het geeft mij tijdens mijn werk enorme genoegdoening om slachtoffers bij te staan in hun proces van herstel. Voor mij staat het slachtoffer prominent op één, en zie ik het als mijn taak om de zorgen op dat moment van hen weg te nemen. Dit zal ik overigens altijd doen met een persoonlijke benadering, hetgeen bij Justify Letselschade ook bovenaan staat. Ongedaan maken van hetgeen gebeurd is kunnen we niet, maar het een stukje draagbaarder maken wel!

Gratis advies: neem contact met ons op

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak